Συχνές ερωτήσεις για Extensions

Συχνές ερωτήσεις για Extensions

1. Ποια μέθοδο χρησιμοποιείτε;
Εφαρμόζουμε όλες τις γνωστές τεχνικές extensions (με τούφες, με τρέσες - ραφτό, με micro ring, με laser). Μπορούμε να ικανοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις σας δίνοντας το τέλειο αποτέλεσμα που φαντάζεστε, εντυπωσιακό και παράλληλα φυσικό.

2. Μπορούν να εφαρμοστούν  σε όλα τα μαλλιά;
Η εφαρμογή γίνεται μόνο σε υγιή μαλλιά. Δεν επιτρέπεται η εφαρμογή extensions σε μαλλιά όχι υγιή, ταλαιπωρημένα από διάφορες τεχνικές εργασίες (βαφή, περμανάντ κ.λπ.) καθώς και σε μαλλιά με τριχόπτωση πέραν του φυσιολογικού. Στη Stamper Hair Collection σας ενημερώνουμε υπεύθυνα, γιατί θέλουμε να έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα στα μαλλιά σας. Περισσότερα για τις προϋποθέσεις εφαρμογής των extensions.

3. Ποια μέθοδος είναι καλύτερη για μένα;
Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των μαλλιών σας, όπως το μήκος και η κατάστασή τους, καθώς και το αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε, λαμβάνονται υπόψη για να σας προτείνουμε την ιδανική για εσάς τεχνική. Επιπλέον, είναι δυνατός ο συνδυασμός διαφορετικών μεθόδων ώστε να επιτύχουμε άριστο αποτέλεσμα.

4. Έχω λεπτά, αλλά υγιή μαλλιά. Μπορώ να κάνω τοποθέτηση extensions:
Η εφαρμογή hair extenions με laser είναι η απόλυτα ενδεδειγμένη για τα λεπτά μαλλιά. Πολύ μικρές τούφες σχεδόν αόρατες, τοποθετούνται ανά 8 με το πάτημα ενός κουμπιού. Η μορφή της ένωσης είναι ειδική ώστε να δίνει όγκο με μικρή ποσότητα μαλλιού. Η διάρκεια εφαρμογής είναι περίπου μία ώρα.

5. Πόσο μακριά μπορώ να κάνω τα μαλλιά μου;
Το μήκος των extensions μπορεί να φθάσει έως και τα 60cm. Όμως είναι καλύτερα το μήκος των extensions να είναι ανάλογο των δικών σας μαλλιών.

6. Πόσο χρόνο χρειάζεται για να βάλω τα extensions;
Ο χρόνος ποικίλει από μέθοδο σε μέθοδο. Σε κάθε περίπτωση, μόνο λίγες ώρες αρκούν για την τοποθέτηση των extensions. Μάλιστα, ειδικά στην περίπτωση της εφαρμογής extenions με laser αρκεί μόλις μία ώρα!

7. Πόσο χρόνο μπορώ να κρατήσω τα extensions;
Η διάρκεια παραμονής των extensions στο κεφάλι ποικίλει. Η παραμονή τους εξαρτάται από τη μέθοδο την οποία έχετε επιλέξει, την περιποίηση που κάνετε στα μαλλιά καθώς και από την ταχύτητα με την οποία τα μαλλιά σας μεγαλώνουν. Για παράδειγμα, σε κάποιες μεθόδους, όπως είναι με τρέσες - ραφτό, η διάρκεια ζωής είναι γύρω στους δύο μήνες, ενώ στα extensions με τούφες η διάρκεια ζωής είναι πολύ μεγαλύτερη και μπορεί με σωστή περιποίηση να φτάσει και τους έξι μήνες.

8. Πως μπορούμε να πετύχουμε το ίδιο χρώμα με τα μαλλιά μου;
Υπάρχει εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και δυνατότητα συνδυασμών τους. Έτσι, είτε θέλουμε να πετύχουμε μονοχρωμία, είτε πολυχρωμία, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και τα νέα μαλλιά δεν θα διαφέρουν σε τίποτα από τα δικά σας μαλλιά.

9. Θα βλάψουν τα δικά μου μαλλιά;
Τα extensions δεν δημιουργούν κανένα απολύτως πρόβλημα εφόσον τηρηθούν αρχικά οι προϋποθέσεις εφαρμογής των extensions και στη συνέχεια, γίνεται η σωστή συντήρησή τους βάσει των οδηγιών που λαμβάνετε με την αγορά τους.

10. Το υλικό συγκόλλησης θα επηρεάσει τα μαλλιά μου;
Το υλικό συγκόλλησης που χρησιμοποιούμε είναι εξειδικευμένο και προορίζεται μόνο για μαλλιά. Σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τα μαλλιά του κεφαλιού αφού έχει εύκολη αποκόλληση εφόσον χρησιμοποιηθεί η κατάλληλη λοσιόν αφαίρεσης.

11. Τα μαλλιά μου θα επηρεαστούν κατά την αφαίρεση;
Η αφαίρεση των extensions είναι εύκολη και γρήγορη και τα μαλλιά σας δεν θα επηρεαστούν από αυτή εφόσον:

  • αξιοποιείτε τη δωρεάν μηνιαία συντήρηση που σας παρέχει η Stamper
  • ακολουθείτε τις οδηγίες συντήρησης που σας δίνουμε με την αγορά τους
  • χρησιμοποιείτε τα προτεινόμενα προϊόντα περιποίησης
  • η αφαίρεση γίνει από εξειδικευμένο συνεργάτη μας.


12. Τι επηρεάζει το κόστος των extensions;
Το κόστος των extensions εξαρτάται από το μήκος τους, την ποιότητα των μαλλιών και του υλικού συγκόλλησης και τη μέθοδο εφαρμογής. Στην Stamper έχουμε επιλέξει να χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά της αγοράς, ώστε η εφαρμογή και η αφαίρεση των extensions να γίνεται με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο για εγγυημένα αποτελέσματα.