ΠΡΟΦΙΛ

H Stamper Hair Collection ιδρύθηκε το 1961 για να αλλάξει το χώρο της προσθετικής μαλλιών. Είμαστε στην κορυφή δημιουργώντας μοναδικές προτάσεις για το πιο εντυπωσιακό σημείο της εμφάνισής μας, τα μαλλιά!

Μια ατελείωτη γκάμα από περούκες και κάθε είδους πρόσθετα –από εντυπωσιακά ποστίς και extensions μέχρι κομψά σινιόν και κοτσίδες– συμπληρώνει την εικόνα σας και σας δίνει το ιδιαίτερο στιλ που ζητάτε σε κάθε σας εμφάνιση.

Διαφέρουμε, γιατί στόχος μας δεν είναι απλά να διαθέτουμε προϊόντα προσθετικής μαλλιών, αλλά να κάνουμε προτάσεις υψηλής αισθητικής και ποιότητας που ταιριάζουν στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές του καθενός.

Και το καταφέρνουμε με:

  • Συνεργασίες με διεθνούς κύρους οίκους του εξωτερικού
  • Επένδυση στην καινοτομία, λειτουργώντας το δικό μας Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης
  • Αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους στα προϊόντα που διαθέτουμε
  • Πρώτες ύλες κορυφαίας ποιότητας για όλα τα προϊόντα
  • Προσωπική επικοινωνία μαζί σας, για να σας συμβουλεύσουμε και να βρούμε από κοινού την πρόταση που σας ταιριάζει
  • Ειδικές παραγγελίες για την απόλυτη ικανοποίηση των επιθυμιών και των ιδιαίτερων αναγκών σας
  • Εξυπηρέτηση μετά την πώληση, όντας συνεχώς δίπλα σας ακόμα και μετά την επιλογή του προϊόντος για συμβουλές και κάθε είδους βοήθεια

Είμαστε δίπλα και στους επαγγελματίες παρέχοντας όχι μόνο τα εργαλεία για εμπνευσμένες κομμωτικές δημιουργίες, αλλά επιπλέον εκπαίδευση και συμβουλές.

Η δέσμευσή μας να προσφέρουμε το καλύτερο αποδεικνύεται από την κορυφαία θέση που κατέχουμε στον κλάδο μας, τη συνεχή παρουσία μας στο χώρο της μόδας και του θεάματος και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι κορυφαίοι επαγγελματίες.

Γνωρίστε μας και εσείς!

 

Ζωντανευουμε
τη δικη σας
φαντασια

Τολμηστε
να
πειραματιστειτε