ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΟΥΚΕΣ

ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΟΥΚΕΣ

Μύθος Νο.1: Μόνο η απώλεια μαλλιών είναι λόγος για την εφαρμογή περούκας
Και όμως υπάρχουν πολλοί λόγοι. Η περούκα, ακόμα και όταν έχετε τα φυσικά σας μαλλιά θα σας εξασφαλίσει ένα ωραίο χτένισμα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτείτε το κομμωτήριο ή να ταλαιπωρήσετε τα μαλλιά σας.

Μύθος Νο.2 : Η περούκα θα με ζεσταίνει
Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες όλες οι περούκες ζεσταίνουν λόγω της βάσης τους. Η διαφορά είναι όμως ότι οι πολύ λεπτές βάσεις ζεσταίνουν πραγματικά λιγότερο. Η Stamper διαθέτει περούκες που είναι κατασκευασμένες από εξαιρετικά ελαφρά υλικά. Πρόκειται για κατασκευές τόσο φίνες που θα ξεχνάτε ότι φοράτε περούκα!

Μύθος Νο.3 : Μπορεί να μου φύγει
Σε καμία περίπτωση! Όταν η επιλογή της περούκας πραγματοποιείται βάσει σωστών μετρήσεων και με τη βοήθεια εξειδικευμένων συμβούλων, εφαρμόζει τέλεια στο κεφάλι σας και ο κίνδυνος να φύγει δεν υπάρχει. Επιπλέον τρόποι στήριξης εξασφαλίζουν άνεση και απόλυτη ασφάλεια στην κίνηση σε όλες τις συνθήκες, είτε έχει δυνατό αέρα είτε θέλετε να αθληθείτε ή να χορέψετε.

Μύθος Νο.4 : Θα φαίνεται η διαφορά από τα φυσικά μου μαλλιά
Αποκλείεται! Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των μαλλιών μπορεί να αναπαραχθούν απόλυτα ώστε η ποιότητα και το χρώμα των μαλλιών της περούκας να είναι σαν τα φυσικό σας. Βαθμός σπασίματος, χρώμα, κούρεμα, όλα θα αναπαραχθούν μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, εάν το επιθυμείτε. Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και αποχρώσεων, ανταυγειών και μες, είναι στη διάθεσή σας για να βρείτε αυτό που ταιριάζει στα χρώματά σας. Τέλος, η περούκα κουρεύεται και χτενίζεται πάνω στο κεφάλι σας από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό που εγγυάται το άψογο αποτέλεσμα. Στην Stamper αξία για μας είναι όχι να «σκεπάζουμε» τα προβλήματα, αλλά να αποκαθιστούμε την πραγματική εικόνα.

Μύθος Νο.5 : Το χτένισμα είναι στημένο και σταθερό
Κάθε άλλο! Ειδικές αόρατες βάσεις δίνουν απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα στην εμφάνιση και την κίνηση του μαλλιού. Επιπλέον, μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορα χτενίσματα, όπως με τα φυσικά σας μαλλιά ή και να χρησιμοποιήσετε αξεσουάρ μαλλιών ώστε να κάνετε όσες αλλαγές επιθυμείτε.

Μύθος Νο.6 : Χρειάζεται συνεχή περιποίηση
Όπως και τα φυσικά σας μαλλιά! Όπως πρέπει να φροντίζετε τα φυσικά σας μαλλιά με τα σωστά προϊόντα και να τα περιποιείστε για να μην αφυδατώνονται ή για να μην σπάει η τρίχα, έτσι πρέπει να κάνετε και με την περούκα σας. Κατά την αγορά της θα λάβετε κάποιες απλές οδηγίες για τη φροντίδα της και θα δείτε ότι δεν πρόκειται παρά για απλές καθημερινές κινήσεις, όπως να τη χτενίζετε ή να τη λούζετε.

Φορώντας περούκες από τη Stamper θα έχετε τη σιγουριά ενός όμορφου, φυσικού χτενίσματος που θα εξασφαλίσει για εσάς μια προσεγμένη εμφάνιση ακόμα και στις πιο προσωπικές σας στιγμές.